S kvalitným mužstvom z Galanty sme mali na dosah zisk prvého bodu do tabuľky, no nepodarilo sa. V dnešnej konfrontácii mi chýbal väčší dôraz, pohyb hráčov bez lopty a kľud na kopačkách. V niektorých momentoch sme boli veľmi zbrklí a stále máme strach niečo konštruktívne vymyslieť. Tento tím má veľký potenciál, musíme byť však trpezliví a odhodlaní na sebe neustále pracovať! Teší ma, že do zápasu zasiahlo až pätnásť futbalistov, ktorým nemožno uprieť snahu a nasadenie. zostava: Beňuš - Čechvala, Kravárik, Moravčík - Nguyen, Šulovský, Lenický - Dadík striedali: Vulgan, Hruška, Tonkovičová, Trebatický, Sabo, Marušic, Gál MLADŠÍ ŽIACI - 2. MZ 23. 2015: KFC Komárno - CFM JA 5:1 (1:1) Úvod zápasu nám nevyšiel podľa predstáv.
Dubnica 9b., 4. Bánovce 7b., 5. Chynorany 7b., 6. Piešťany 0b. Najlepši strelec turnaja: Kristián „Kiko“ Dadík – 9 gólov Zostava: Beňuš - Čechvala, Dadík, Gál, Hruška, Irha, Kubica, Marušic, Šulovský, Trebatický, Hornák, Vulgan, Sabo Hodnotenie: Nevyšiel nám vstup do turnaja. V prvom zápase sme síce strelili gól ako prví, ale opäť a znova sme individuálnymi chybami postavili súpera na nohy, a aj napriek tomu, že všetci chalani dreli až do závečnej sirény, nebolo nám súdené z množstva našich šancí streliť aspoň ten jeden vytúžený vyrovnávajúci gól. Druhý zápas bol z našej strany zvládnutý excelentne, celý zápas sme dominovali v držaní lopty, v nasadení, žiadna lopta pre nás nebola stratená a hlavne strelecky sa nám začalo dariť a domáce mužstvo sme prestrielali 4:1 a na turnaji sme domácemu mužstvu ako jediní uštedrili prehru.
Chceli sme hrať kombinačne a výsledkom našej kolektívnej hry boli nádherné góly. Hostia sa síce snažili, ale k vážnejšiemu zakončeniu sa nedostali. Pokiaľ sa budeme sústrediť len na seba a každý jeden hráč odovzdá v nasledujúcich zápasoch maximum, tak budem veľmi spokojný, bez ohľadu na konečné skóre. Chlapci, prvoradé nie sú víťazstvá, ale váš výkon, ktorým oslovíte a potešíte všetkých fanúšikov futbalu - dnes sa vám to podarilo! ZOSTAVA: Moravčík - Šulovský, Orviský, F. Valo STRIEDALI: Malina, Kravárik, Klampár, Treskoň, Michalak MLADŠÍ ŽIACI - MZ. kolo: FK Močenok - CFM JA 2:6 (0:2) góly: M.
kola 30. 2014 CFM JA - ČFK Nitra B 5:2 ( 4:2) góly: Š Valo 2, Majkút, Orviský, M Valo Hodnotenie: Na ihrisko sme nastúpili s vysokým sebavedomím a silnými rečami, no svoju silu sme na trávniku nedokázali potvrdiť... asi sme ju zabudli v kabíne. Mali sme slabý pohyb, neodskakovali sme od brániacich hráčov, urobili sme kopec zbytočných a jednoduchých chýb, ktoré vyplývali aj z toho, že nás hostia dokázali tesne dostupovať a nedali nám priestor na kľudnejšiu rozohrávku. V jesennej časti to bol pre nás najťažší zápas, ktorý sme zvládli iba výsledkovo. Po hernej stránke sme nedominovali ako v predchádzajúcich stretnutiach, pretože proti nám stál kvalitný súper! Tento duel mi naplno ukázal, kde máme rezervy a v čom sa musíme zlepšiť! zostava: Moravčík - F. Valo, Orviský, Kravárik - Majkút, Š. Valo, Malina - M.
Bol to pre nás pekný turnaj, z ktorého si zoberieme veľa cenných skúseností. A našu kvalitu uznali aj tréneri Senice, ktorým sa chcem poďakovať za pozvanie. Napriek prehrám som bol dnes spokojný, pretože sme sa predviedli v dobrom svetle. Každý jeden hráč si zaslúži pochvalu! výsledky: Holíč - CFM JA 2:1, Senica - CFM JA 4:3 zostava: Moravčík, Kravárik, Kubica, Sabo, Trebatický, Klampár, Hruška, Dadík, Čechvala, Irha, Ondrejka, Mlynár, Marušic, Nguyen MLADŠÍ ŽIACI - 15. MZ 15. 2015- stretnutie zhodnotil asistent trénera Šimon Pažík: Dubnica - CFM JA 1:0 (0:0) Dnes sme odohrali kvalitný zápas s MFK Dubnicou Nad Váhom.
Valo striedali: Beňuš, Treskoň, Klampár, Michalak Majstrovský zápas 11. kolo 25. 2014 Šoporňa - CFM JA 0:10 ( 0:4) goly: M Valo 6, Š Valo 2, Šulovský, Macko Hodnotenie: Od začiatku sme sa do súpera zahryzli a svojim vysokým napádaním sme robili domácim problémy. Začína sa stávať zlým zvykom, že hneď v úvodných minútach si dokážeme vypracovať viaceré dvestopercentné šance, no nie sme schopní ich premieňať - môžeme na to doplatiť vo vyrovnanejších stretnutiach. Musíme sa lepšie skoncentrovať vo finálnej fáze a vytvorené príležitosti chladnokrvne zakončiť gólmi. Počas celého zápasu sme boli jednoznačne lepším tímom a naša dominancia sa prejavila aj na celkovom skóre. Mrzí ma však veľké množstvo nepremenených streleckých pokusov. zostava: Beňuš - F.
Ve Stovkách se představí velmi mladý tým ze Slovácka Pouze dvakrát jsme se doposavad střetli s týmem z Uherského Brodu. nad Váhom 1:1 (Josefík), - SK Líšeň 1:5, - Spartak Myjava 0:2, -
ČSK Uherský Brod: Úvod ČSK Uherský Brod vs Spartak Myjava Přípravné zápasy mužů V rámci přípravy sehrají celkem pět zápasů, všechna v domácím prostředí na stadionu
: FK Močenok - CFM JA 0:6 (0:4) góly: Dadík 3, Gál, Lenický, Šulovský zostava: Moravčík - Beňuš, Kravárik, Klampár - Trebatický, Šulovský, Lenický - Dadík 22. kolo: CFM JA - Šoporňa 4:1 (2:1) góly: M. Valo 2, Minárik, Majkút zostava: Moravčík - Malina, Kravárik, F. Valo - Minárik, Š. Valo, Majkút - M. Valo striedali: Beňuš, Hruška, Klampár, Treskoň, Michalak, Šulovský, Kubica 21. kolo: Topoľčany - CFM JA 0:9 (0:6) góly: M. Valo 3, F. Valo 2, Š. Valo 2, Klampár, Malina zostava: Beňuš - Kravárik, Š.
(utorok) 1. tréning - umelá tráva PFK Piešťany o 09:30, zraz 09:20 štadión Piešťany! 2. tréning - športová hala v Trebaticiach o 16:00! medzi tréningami spoločný obed v Piešťanoch a potom spoločný program (oddych) v Trebaticiach! 04. (streda) umelý trávnik 1. ZŠ Školská o 10:00, zraz 09:50 (obuv: turfy alebo halovky)! 06. (piatok) telocvičňa 1. ZŠ Školská o 10:00, zraz 09:50! po tréningu spoločný obed v Piešťanoch! (poobede ročník 2002 tréning so staršími žiakmi) 07. ZŠ Komenského o 08:00, zraz 07:45! MLADŠÍ ŽIACI: Galanta - CFM JA 1:2; góly: Šulovský, Š. Valo Tento zápas ovplyvnila veľká maródka na oboch stranách.
Spartak Myjava - oficiálna stránka - Facebook Oficiálna stránka klubu Spartak Myjava,... zápasoch, či sústredení v Turecku sme vás informovali turnaji v Uherskom Brode kde sme s našimi
Mladší žiaci 2.liga :: Centrum futbalovej mládeže Jozefa Adamca CFM JA – ČSK Uherský Brod 2:2 (Marušic, Trebatický) CFM JA – Myjava 4:1 (Dadík 3, Marušic) (sobota) - Turnaj U12 - Spartak Myjava (hráči
Futbal, Slovensko: Myjava livescore, výsledky, plán zápasov Stránka tímu Myjava na Flashscore.sk ponúka livescore službu, výsledky, plán zápasov a detaily stretnutí SVETPrípravné zápasy. Uhersky Brod
Predviedli sme viaceré oku lahodiace akcie, ktoré museli potešiť všetkých prítomných divákov. No malo to jednu chybičku krásy - nedokázali sme sa presadiť gólovo (až na jeden moment). Naopak súper bol veľmi efektívny, vyťažil z minima maximum. V druhom stretnutí nás čakalo prvoligové mužstvo zo Senice. To už bol ťažší oriešok:). V úvodných minútach sme však domácich zaskočili veľkou aktivitou, čo nám prinieslo radosť v podobe gólov. Postupom času nás súper dostával pod tlak, bol futbalovejší a herne vyspelejší. My sme sa zamerali na pozornú defenzívu a vyrážali sme do nebezpečných protiútokov. Teší ma, že chlapci mali obrovskú chuť, bavili sa futbalom a na ihrisku sa doslova vyžmýkali. Odohrali sme 60 minút, v ktorých sme boli nútení rýchlo pracovať s loptou, pretože sme boli tesne dostupovaní.
Zbytočne sme držali loptu a snažili sa presadzovať individuálne - podobný scenár sa opakuje už niekoľko zápasov. Striedali sme dobré momenty s tými slabšími. Aj napriek týmto druho polčasovým výpadkom hodnotím stretnutie ako vydarené. Predviedli sme pekné akcie a na ihrisku ukázali svoju silu. Pozitívne ma prekvapili naši najmladší hráči, ročník narodenia 2004, ktorí sa proti kvalitnému súperovi dokázali presadiť! zostava: Moravčík - Michalak, Orviský, Klampár - Malina, Š. Valo striedali: Kravárik, Hruška, Kubica, Treskoň, Šulovský a pozri tiež: krátka reportáž zo zápasu: FK Močenok - CFM JA U15 0:4 TRÉNING BRANKÁROV: 04.
Valo, Šulovský - M. Valo striedali: Klampár, Kubica, Hruška Výsledky: CFM JA - Staré Město 5:0 CFM JA - Tupesy 7:2 CFM JA - Dolní Němčí 3:0 CFM JA - Veselí nad Moravou 2:2 CFM JA - Březová 12:1 CFM JA - Kunovice 3:2 Obsadili sme 1. miesto! Zostava: Moravčík, Beňuš, Majkút, Minárik, M. Valo, Š. Valo, Orviský, F. Valo, Michalak, Malina, Treskoň. Ďakujem rodičom a odvoz! MLADŠÍ ŽIACI: Zúčastnili sme sa medzinárodného turnaja v Korni, za účasti 18 tímov zo Slovenska a Českej republiky! Hralo sa v troch skupinách a podľa poradia v nich sa ďalej pokračovalo v zápasoch o umiestnenie. V úvodných kolách sme podávali nevýrazné výkony.
Štartuje príprava na novú sezónu, prví začali Žilinčania - Ligy.sk Meno svojho súpera v 1. predkole EL, ktorého zápasy sú na programe 2. a /Uherský Brod/ Spartak Myjava získal bývalého hráča
(pondelok) telocvičňa 1. ZŠ Školská o 15:00, zraz 14:50! 13. ZŠ Komenského o 13:00, zraz 12:45! V sobotu 29. 2014 sme organizovali 2. ročník halového turnaja CFM JA Cup mladších žiakov rok narodenia 2002 a mladší. Turnaja sa zúčastnili mužstvá CFM JA, Hlohovec, Nové Mesto a Močenok. Hralo sa systémom v skupine každý s každým dvojklovo po 18 minút. Naši chlapci predvádzali veľmi pekný kombinačný futbal a zaslúžene turnaj vyhrali!!! Zároveň bol Šimon Valo vyhlásený najlepším strelcom turnaja. Konečné poradie: CFM JA Hlohovec Močenok Nové Mesto STARŠÍ AJ MLADŠÍ ŽIACI: Polovicu sezóny máme úspešne za sebou. Vo väčšine zápasov sme potvrdili svoju kvalitu a dril z tréningového procesu sme dokázali preniesť na ihrisko. Nie všetko bolo ideálne, ale celkovo môžem vyjadriť spokojnosť. Chcem sa poďakovať všetkým hráčom a hráčkam za dôstojné reprezentovanie našej akadémie! Majstrovský zápas dohrávka 5.
Domáci sa zamerali hlavne na pozornú defenzívu, z ktorej vyrážali do nebezpečných protiútokov. My sme sa bezhlavo tlačili k súperovej bráne stredom ihriska, čo k ničomu neviedlo. V prehustenom priestore sme sa vybíjali v osobných súbojoch, nedokázali sme rýchlo otáčať ťažisko hry a spoluhráčov sme "kŕmili" ťažkými prihrávkami. Aj napriek tomu sme sa dokázali dostať do dobrých šancí, ale v koncovke sme boli nepresní. Druhá tridsať minútovka priniesla zmenu k lepšiemu - výrazne k tomu prispel zvýšený pohyb! Chlapci sa čoraz častejšie presadzovali kombinačne a nepredvádzali sa zbytočnými kľučkami, ktoré nás brzdili v prvom polčase.
13. kolo: CFM JA - ŠK Blava J. Bohunice 16:0 (7:0) góly: M. Valo 6, Š. Valo 3, Minárik 2, Majkút 2, Michalak 2, Treskoň Stretli sa mužstvá z opačných pólov tabuľky a od začiatku bol rozdiel medzi nimi markantný. Do súpera sme sa poriadne zahryzli a počas celého stretnutia sme na ihrisku jednoznačne dominovali.
Na záver sa chcem všetkým poďakovať za pomoc, za to že ste svojou ochotou a nasadením prispeli k hladkému priebehu turnaja! zostava CFM JA U13: Moravčík, Beňuš, Kravárik, Klampár, Mlynár, Irha, Dadík, Kubica, Šulovský, Hruška, Trebatický zostava CFM JA U15: Baláž, K. Krajčík, Motúz, Varga, S. Valo, P.
Pozvánky - Spartak Myjava Pozvánky na aktuálne zápasy Spartaka Myjava. Uherský Brod - Myjava; sobota 21. 1. 2023, 11.00 h. Myjava - Skalica (miesto zápasu v riešení); utorok
Účastník ženské Ligy mistryň na halovém turnaji v Uherském Účastník ženské Ligy mistryň na halovém turnaji v Uherském Brodě! a účastník letošního ročníku ženské Ligy mistryň – Spartak